Vroče v oddaji Pod prečko: Goran Obrez ostro udaril po Marku Šulerju (VIDEO)

Nogomet 22. Maj 202321:45 > 22:42 5 komentarjev
Goran Obrez
Foto: Uroš Skaza

Počil je lonec in pravljice je konec. Sezona 2022/2023 v Prvi ligi Telemach se poslavlja, zaokrožili smo jo z vročo oddajo Pod prečko, kjer sta gostovala direktor slovenskih reprezentanc Miran Pavlin in komentator Sportkluba Goran Obrez.

Celotna 30. oddaja druge sezone Pod prečko:

Današnja oddaja Pod prečko bi morala biti oddaja prvakov. V studio sta bila povabljena direktor Olimpije Igor Barišić in eden izmed junakov sezone Matevž Vidovšek, a je na koncu vse padlo v vodo. Pri Olimpiji so se se povabilu zahvalili, saj so bili užaljeni zaradi daljšega pogovora z odhajajočim dvojno okronanim trenerjem Albertom Riero

Riera si je zaslužil neomejen dostop do medijev

Olimpija je namreč želela ob njegovem odhodu na vsak način utišati svojega trenerja, ustvarjalci oddaje pa enostavno nismo delili njihovega pogleda. Španec je v tej sezoni zmaje iz popolnega kaosa dvignil na vrh slovenskega nogometa, in če kdo, potem si on s svojimi varovanci zasluži neomejen vstop v medijski prostor  in pohvale nogometne javnosti.

Predstavnikov Olimpije tako ni bilo v oddajo, a slovenski nogomet je tako zelo pisan svet, da smo seveda hitro našli rešitev. V oddaji smo tako gostili odličnega poznavalca domačega nogometa Gorana Obreza, komentatorja Sportkluba in urednika časnika EkipaSN, ki je z nami razmišljal o tem, kam pluje Olimpijina barka in kdo jo zdaj krmari. V naši družbi je bil tudi Miran Pavlin, direktor reprezentanc na Nogometni zvezi Slovenije in nekdanji slovenski reprezentant ter nogometaš Olimpije. Tako Obrez kot Pavlin sta se v uvodnem delu dotaknila kadetske slovenske izbrane vrste, ki je na izjemen način ugnala srbske vrstnike, včeraj pa je po hudem boju morala priznati premoč Špancem.

Začelo se je s pogovorom o kadetski reprezentanci, ki blesti na Madžarskem:

Ostro nad direktorja Maribora

Gosta oddaje sta pokomentirala tudi slabo sezono Maribora. V ligi je bil tretji, v pokalu je klonil v finalu, razočaral je v evropskih tekmovanjih. “Maribor ima težavo, ker ima športnega direktorja, ki pod prvo točko ni dorasel svojemu poslu, pod točko dve pa ima očitno Alzheimerjevo bolezen. To, kar je povedal o Mariboru in Iličiću, morate vedeti, da si bo jutri premislil,” je udaril Obrez udaril po športnem direktorju Maribora Marku Šulerju.

Obrezov rdeči karton za Šulerja:

“Tretje mesto je ultimativni neuspeh Maribora. Pa ne samo to. Pojdimo na začetek. Govorili so, kakšno ekipo je sestavil Šuler, resnica pa je, da so bili smešni in iz Evrope izpadli proti polsmešnim ekipam. Konferenčna liga je narejena za prvake iz takih lig. Šuler ni naredil domače naloge. Iskal je celo sezono težave v sodnikih, medijih … A športni direktor ekipe, kot je Maribor, najtrofejnejši v Sloveniji, bi moral po takih rezultatih na začetkih sezone odstopiti,” je še dodal Obrez.

“Tretje mesto in sezona brez lovorike je veliko razočaranje. Tudi sami so zelo razočarani. Čaka jih veliko igralskih rošad, če bodo skušali to rezultatsko krivuljo obrniti. To je velika razlika od Celja, ki ima ekipo in ga čakajo minimalni popravki, pri Mariboru se zdi drugače. Je pa res, da Maribor že kar nekaj časa ‘kadrira’, ne preveč posrečeno,” je slabo sezono Maribora komentiral tudi Pavlin.

V oddaji smo videli tudi odziv obeh petelinov v Domžalah, kaj sta po ‘aferi klofuta’ povedala Bogatinov in Ibričić:

Črto pod sezono smo potegnili tudi s sogovorniki z vseh ostalih klubov Prve lige Telemach, ogledali smo si najlepše zadetke, obrambe, manjkal ni niti sodniški pogled Damirja Skomine in zaključek tekmovanja v vse bolj priljubljenem Fantasyju, kjer je prvaka odločila ena sama točka!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje