Posmehljiv odziv Cristiana Ronalda na osmo zlato žogo Messija

Nogomet 31. Okt 202315:55 16 komentarjev
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo. FOTO: Profimedia.

Cristiano Ronaldo se uradno na sinočnji razplet podelitve nagrade zlata žoga sicer ni odzval, je dal pa na družbenem omrežju Instagram kar jasno vedeti, kaj si o vsem skupaj misli. Portugalec se je med vrsticami spravil v kolono tistih, ki menijo, da je šel laskavi naslov v napačne roke.

Portugalec se je odzval na videoposnetek, ki ga je z javnostjo delil televizijski oddelek španskega časnika (As Television).

V njem priznani novinar Tomás Fernandez de Gamboa Roncero med drugim poda naslednje razmišljanje:

“Pozdravljeni prijatelji! Zgodilo se je pričakovano, Lionelu Messiju so podarili novo zlato žogo, odšel se je upokojit v Miami, pa čeprav je delovalo, da se bo v pokoj spravil že pri PSG. Osvojil je svetovno prvenstvo, dobro zanj, toda šest golov na poti do naslova je dosegel z enajstih metrov. Mundial je bil pred desetimi meseci, zdaj je že skoraj november. Messi ima 8 zlatih žog, moral bi jih imeti le pet. Po eno od teh si zaslužita Xavi ali Andres Iniesta, eno Robert Lewandowski s šestimi lovorikami v eni sezoni, eno pa Erling Braut Haaland kot prvi strelec sezone.”

zajem zaslona

Ronaldo je to objavo “všečkal” in se v listo komentatorjev vpisal s štirimi “čustvenčki”, ki jokajo od smeha. Verjetno se s španskim novinarjem strinja, saj je član Al-Nassra v preteklosti večkrat izrazil negodovanje nad izbiro žirije. Tako je leta 2018 prireditev bojkotiral, ko je slišal, da bo nagrada romala v roke hrvaškega vezista Luke Modrića.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje