Kakšen Messi? V Singapurju je športna zvezda Slovenka (VIDEO)

Drugi športi 31. Okt 202312:36 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Slovenska plezalka Janja Garnbret se je tudi letos po sezoni odpravila na športno-promocijske dogodke v Singapur. Ta azijska državica pa je znova dokazala, da je v njej 24-letna Korošica čisto prava športna zvezda.

Potem ko je že lani slovensko javnost navdušila zgodba o tem, kako zelo popularna je v Singapurju slovenska plezalna šampionka Janja Garnbret, se je Korošica letos po končani sezoni 2023 vrnila v to azijsko državo.

Sprejem je bil podoben lanskemu. Tudi letos je 24-letnica, za katero je zaradi poškodbe sicer nekoliko manj uspešna sezona kot prejšnje, na dogodku Boulder+ navdušila singapurske navijače, ki so znova v dolgih vrstah čakali na njen avtogram.

Če je bila lani nad vsem skupaj iskreno presenečena, je letos naša šampionka vse skupaj pričakovala: “Že drugo leto zapored, hvala Singapur! Izjemna publika in tako zelo prijetna atmosfera!” je Garnbret zapisala na Instagramu.

Plezalna elita je sicer sezono minuli konec tedna zaključila s prvim delom olimpijskih kvalifikacij v francoskem Lavalu, kjer pa Janja Garnbret ni nastopila. Razlog je preprost, slovenska šampionka že ima vozovnico za Pariz 2024.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!