VIDEO: "Jürgen, se še spomnite, kako je bilo prvič?"

Premier Liga 15. Avg 201713:14 > 13:14
Getty Image/ Alex Broadway

Manager Liverpoola je zaradi pestrega prestopnega roka v nezavidljivem položaju, predvsem zaradi morebitnega odhoda Philippea Coutinha, a kljub temu nemški strokovnjak na klopi rdečih ni izgubil smisla za humor.

Pred tekmo s Hoffenheimom v zadnjem krogu kvalifikacij za Ligo prvakov, je Kloppa eden izmed nemških novinarjev vprašal, če se še spomni, kako je bilo prvič…seveda je pri tem mislil na njegovo prvo tekmo v elitnem evropskem klubskem tekmovanju. 

Nemški trener se je nasmejal in, očitno, pomislil na neko drugo zadevo, ki se je v njegovem življenju zgodila prvič ter odgovoril: “Upam, da se bomo odrezali bolje, kot pa sem se jaz tistega večera.”

https://twitter.com/UltraSuristic_/status/897376824073891840

Nato je Klopp v resnejšem tonu skušal odgovoriti na nova vprašanja v povezavi z morebitnim odhodom vezista Coutinha: “Če za nogometaša pride ponudba in jo jaz zavrnem, lastniki pa rečejo ‘Poglejmo, koliko so interesenti pripravljeni ponuditi’, potem pa jaz rečem, da o tem nočem niti slišati, lastnik pa vztraja, da mu je 50 milijonov super, potem ga bomo pač prodali. Tako je bilo v Borussiji z direktorjem Hansom-Joachimom Watzkejom. Mar mislite, da sem rekel, naj Nurija Sahina prodajo v Real Madrid? To ni bila moja odločitev,” je bil nejevoljen nemški strateg in za konec dodal:

Če lastniki rečejo, da lahko Barcelona ponudi, kar hoče in bomo mi to zavrnili, potem je to jasno sporočilo, da ne želimo njihovega denarja, temveč hočemo vlagati v moštvo, saj imamo cilje in sanje. To je pravo sporočilo.

https://twitter.com/AnfieldNation/status/897134264440856577

Prva tekma med Hoffenheimom in Liverpoolom bo na sporedu danes ob 20.45 uri v Nemčiji.