Legendarni Peter Courch poskrbel za krohot brez primere (VIDEO)

Nogomet 16. Sep 202313:38 1 komentar
Peter Crouch
Foto: Zajem zaslona

Nekdanji angleški napadalec Peter Courch, ki je bil pred dvobojem premier league med Wolves in Liverpoolom v vlogi storkovnega komentatorja, se je pred tekmo osmešil in nasmejal širno nogometno občinstvo.

Crouchu je družbo na Molineuxu v Wolverhamptonu delal še en nekdanji angleški reprezentant Joe Cole, ko se je nekdo spomnil, da bi med tem, ko se čaka, da se dogajanje v studii začne, še nekajkrat udarilo proti golu.

Začel je Cole, ki je žogo lepo plasiral v mrežo, 42-letnemu nogometnemu velikanu, ki meri v višino 201 cm, pa je še pred strelom spodrsnilo, da se je kot klada skotalil po tleh.

Cole ni mogel zadrževati smeha, povezovalka v studiu na TNT Sport Lydnsey Hipgrave pa je dodala, da je vedela, da se bo to zgodilo.

“Kdo me je prisilil, da sem storil to, za božjo voljo?” je kriknil Courch, ki jo je po grdem zdrsu k sreči odnesel brez poškodb.

Crouchy nikoli ni veljal za najboljšega napadalca na svetu, a je kljub temu v svoji karieri igral za številne premierligaše. Najbolj so se ga nogometni navdušenci zapomnili v dresu Liverpoola, za katerega je v treh sezonah dosegel 22 zadetkov, najdalj pa je nosil dres Stoke Cityja.

Visokorasli Anglež bil del tudi članske reprezentance. Za tri leve je zbral 42 nastopov in dosegel 22 zadetkov. Kaj pa lovorike? Z Liveroool je po enkrat osvojil pokal FA in angleški superpokal.