Manchester City prejel nenavadno ponudbo za Haalanda

Nogomet 14. Nov 202219:41 0 komentarjev
Erking Haaland
Foto: Guliverimages

Angleški nogometni velikan je te dni na svoj naslov dobil nenavadno ponudbo nižjeligaša Ashton Uniteda, ki nastopa v 7. rangu angleškega nogometa.

Tako kot mu je to uspelo že v Avstriji in nato v Nemčiji, je norveški nogometni zvezdnik Erling Haaland navdušil tudi na Otoku. Napadalec je po 18 tekmah za Manchester City že pri 23 golih, kljub nespornim nogometnih veščinam pa bo letošnje svetovno prvenstvo spremljal z domačega naslonjača.

Med 32 reprezentancami, ki bodo nastopile v Katarju, namreč ni njegove Norveške, kar pomeni, da bo 22-letnik več kot mesec dni brez nogometa. Čeprav je sijajni nogometaš že napovedal, da bo premor izkoristil predvsem za počitek in igranje golfa, pa so sinje modrim alternativno rešitev sedaj ponudili pri angleškem nižjeligašu Ashton United FC.

“Ashton United lahko potrdi, da je poslal ponudbo za 28-dnevno posojo napadalca Manchester Cityja, Erlinga Haalanda. Glede na to, da aktualni prvaki Premier lige ne nastopajo do konca decembra in med svetovnim prvenstvom, smo se obrnili k našim sosedom z Etihada in jim poslali ponudbo, da Haaland igra za nas ter tako vzdržuje svojo formo, so zapisali pri Ashton Unitedu.

“To je precej bolj smiselno kot šest tednov igranja golfa. Mislimo da bi se zelo dobro vklopil v naše moštvo,” pa je nenavadno ponudbo za enega največjih nogometnih zvezdnikov na svetu pokomentiral trener nižjeligaša.

.