Hadžić zaradi interesnih bojev ob klop Olimpije?

Prva liga 16. Maj 202018:58 > 19:02
Safet Hadžić je ob vsaki trenerski menjavi na klopi Olimpije kandidat za trenerja zmajev.

Milan Mandarić razmiplja o novi zamenjavi na trenerski klopi. Safetu Hadžiću ne zaupa več, kar mu je tudi zaupal na petkovem srečanju, v ozadju pa so zmajem prek posrednikov že ponudili usluge tujih trenerjev. V igri je tudi Tomislav Ivković, poroča Nogomania.

Povezano

Medtem ko slovenska vlada iz dneva v dan sprošča ukrepe, je vse bližje tudi nadaljevanje nogometnega prvenstva. Ekipe se že pripravljajo, da znova stopijo na igrišče in nadaljujejo boj za točke. Nič drugače ni niti pri vodilni Olimpiji, kjer kljub temu, da je ekipa na prvem mestu, še zdaleč ni vse idealno.

Predsednik Milan Mandarić po poročanju Nogomanie vnovič razmišlja o spremembi na trenerski klopi. Safet Hadžić naj bi bil že seznanje, da pri nadrejenih obstajajo pomisleki glede njegove prihodnosti na čelu moštva, ki se bori za naslov prvaka.

Prek posrednikov so Olimpiji že ponudili nekatere tuje trenerje. Nogomania piše, da je v igri za prihod v Ljubljano tudi Hrvat Tomislav Ivković, ki je nazadnje sedel na klopi Interja iz Zaprešića.