Hadžič: Proti Celju gremo po novo zmago

Prva liga 12. Jun 202017:22 > 17:26
NK Olimpija Ljubljana

Po zmagi nad Tabor Sežano trenutno vodilno ekipo PLTS jutri čaka derbi v Stožicah proti drugouvrščenemu Celju. Trener Olimpije Safet Hadžič povsem odkrito cilja na zmago.

Po zmagi v Sežani zmaje jutri čaka nova preizkušnja. V Stožicah se bo odigrala tekma z vrha lestvice. Celjani so trenutno namreč na presenetljivo visokem drugem mestu lestvice Prve lige Telekom Slovenije.

Pred tekmo je spregovoril tudi trener zmajev Safet Hadžič, ki je željen nove zmage: “Celje v spomladanskem delu dobro igra, ampak veste, kako je, vsi nizi se enkrat končajo, tako zmage kot porazi. Mi se zavedamo nasprotnikovih kvalitet, zavedamo pa se tudi, kaj za nas pomeni zmaga nad Celjem, zato bomo naredili vse, da na tej tekmi zmagamo. Imajo kvalitetne posameznike, imamo jih tudi mi, a zmage prinaša predvsem usklajena ekipna igra.

Do konca bo še pestro, igramo še devet krogov in kar nekaj težkih tekem je pred nami, vsaka zmaga je pomembna, ker želimo osvojiti prvenstvo. Pri sestavi ekipe za to tekmo računam tako na izkušene igralce kot tudi na naše mlade upe, ki so se že izkazali. Vzdušje v ekipi je dobro, razen manjših poškodb nekih resnih težav nimamo.”