Celje ne vlada le doma, grofje najboljši tudi v Jugoslaviji

Nogomet 28. Jan 202414:43 0 komentarjev
Foto: Jure Banfi

Po jesenskem delu državnega prvenstva je na vodilnem mestu Prve Lige Telemach NK Celje, a "grofje" bi bili vodilni tudi, če v enačbo vštejemo še vse klube, ki prihajajo iz območij bivše skupne države.

Ustvarjalci strani BLKN Sport na družbenem omrežju Instagram so se poigrali in združili učinek vseh najboljših ekip z območja nekdanje Jugoslavije.

Na prvem mestu se nahajajo slovenski predstavnik Celje, ki ima isto število točk kot Partizan, le da bi bila vodilna ekipa Prve Lige Telemach pred “črno-belimi”, saj imajo po jesenskem delu nekoliko boljšo gol razliko.

Sledita tretja Crvena zvezda in vodilna ekipa bosansko-hercegovskega prvenstva Borac Banjaluka, prvo peterico pa zaključuje prvi kandidat za hrvaškega prvaka Hajduk Split.

View this post on Instagram

A post shared by BLKN sport (@blkn_sport)

Kot že rečeno, vključen je učinek ekip iz Slovenije, Hrvaške, BiH, Srbije, Črne gore, Kosova in Severne Makedonije. Si pa ne delamo nikakršnih utvar, da bi lestvica dajala drugačen videz, če bi te ekipe igrale v združenem regijskem tekmovanju. Pa vseeno, zgornji podatek Celjanom zagotovo daje dodaten zagon za še boljšo pomlad.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!