Uradno: Dušan Kosić ni več trener Tabora

Nogomet 2. Jun 202320:12 0 komentarjev
Dušan Kosić
foto: Aleš Fevžer

Kar se je pisalo že zjutraj, je zdaj tudi meso postalo. Dušan Kosić se poslavlja z mesta trenerja ekipe CherryBox24 Tabor Sežana, se glasi zadnja vest iz Krasa.

Dušan Kosić po skoraj dveh letih zapušča trenerski stolček članskega moštva NK Tabor Sežana, ki je v minuli sezoni z osovojenim zadnjim, desetim mestom v Prva Liga Telemach izpadel v drugo ligo.

“Dušanu smo hvaležni za vse trenutke, ki smo jih preživeli skupaj v tem sicer zelo zahtevnem obdobju za naš klub. Kljub temu, da se nam rezultatsko letos ni izšlo, je bila predvsem v spomladanskem delu prvenstva podoba moštva pod njegovim vodstvom zelo dobra. Vrata našega kluba bodo Dušanu vedno odprta in verjamem, da bomo nekoč, v nekih drugih časih, zopet zmagovali skupaj,” ob razhodu s Kosićem zapisali pri Taboru.

“Do konca smo verjeli v skupno zgodbo in dali vse od sebe, da bi nam uspelo. Na žalost se nam tokrat ni izšlo, vendar verjamem, da smo vsi skupaj bogatejši za veliko izkušnjo. Prišel je čas za slovo, od tu dalje gremo vsak svojo pot. Me pa veseli dejstvo, da se razhajamo kot prijatelji”, je ob slovesu dejal Dušan Kosić.

Tabor je na 36 tekmah zmagal le trikrat, ob tem pa kar 18-krat izgubil in osvojil le 24 točk.