Razjarjene Viole vanj zalučale kozarec piva (VIDEO)

Nogomet 22. Okt 202322:11 5 komentarjev

Po novi medli predstavi NK Maribor, ki je praznih rok tokrat ostal v Šiški pri Bravu (1:2), so Viole na zagovor poklicale svoje ljubljence, še preden so se začele litanije pa jih je še dodatno razjezil fotograf.

Mariborčani so po vrnitvi Anteja Šimundže v Ljudski vrt verjeli, da se lahko vijolice poberejo in napadejo vrh, a hitro je sledil hladen tuš in nova streznitev. Maribor je v Spodnji Šiški naletel na mino in po novi ničli zdaj v Prvi Ligi Telemach za vodilnim Celjem zaostaja že neverjetnih 12 točk!

Sanje o naslovu je zdaj konec, zato ne čudi, da je skupina Viol po porazu na zagovor poklicala tudi nogometaše. Prvi je pred navijače stopil Josip Iličić, kasneje pa so se mu pridružili še ostali.

Med pridigo se je v želji za dobro fotografijo tam pojavil tudi eden izmed fotografov, ki je s tem še dodatno razhudil že tako besne Viole. Deležen je bil številnih psovk, proti njem pa so poleteli tudi kozarci piva, ki pa na srečo niso zadeli cilja. S hmeljevim napitkom so tako bili “ofrišani” le vijolični nogometaši, fotograf pa se je z dvignjenim palcem hitro umaknil na varno.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje