Mura našla zamenjavo za Shabanhaxhaja

Nogomet 29. Jan 202418:59 0 komentarjev
Julien Lamy
Julien Lamy Foto: Jure Banfi

Mura je potrdila drugo okrepitev v zimskem prestopnem roku. Črno bele je okrepil francoski krilni nogometaš Julien Lamy, ki je nazadnje branil barve Celja. Podpisal je enoletno pogodbo.

Na Fazanerijo se seli 24-letni francoski nogometaš kamerunskih korenin, ki je v jesenskem delu prvenstva branil barve Celja, pred tem pa je bil član ciprskega Enosis Neon Paralimniou in angleških West Bromwicha, Rotherhama, Wimbledona in Grimsbyja.

Za Celjane je v jesenskem delu sezone na osemnajstih tekmah v vseh tekmovanjih dosegel dva zadetka in prispeval eno asistenco, nato pa je pred dnevi s grofi sporazumno razšel, z Muraši pa je zdaj podpisal pogodbo do decembra 2025.

Dolgo so analizirali, nato pa …

“Julien Lamy je takšen tip igralca, ki smo ga iskali po odhodu Dardana Shabanhaxhaja. Verjamemo, da smo našli pravega igralca, ki bo zapolnil nastalo vrzel. Dalj časa smo analizirali njegove karakteristike in prišli do spoznanja, da bi lahko bil dodana vrednost za našo ekipo. Odločila je tudi želja igralca, da se nam pridruži in ob tem sprejme zahteve, ki smo jih postavili v klubu,” je po prihodu Francoza dejal športni direktor Mure Robert Koren.

“Zelo vesel sem, da sem postal del kluba in projekta, ki se mi je zdel takoj zanimiv. Verjamem, da bom ekipi lahko pomagal pri doseganju zastavljenih ciljev. Obljubim lahko, da bom vedno dal vse od sebe. Nogomet se igra za navijače in vem, kakšni so tukaj v Murski Soboti. Želim si, da bomo s svojimi igrami poskrbeli, da bodo navijači na nas ponosni,” pa je ob prihodu v Prekmurje povedal Lamy.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!