Šokantno zasebno razkritje kapetana Man Cityja

Nogomet 29. Jan 202417:43 0 komentarjev
Kyle Walker v družbi zdaj že nekdanje življenjske sopotnice Annie Kliner. FOTO: Profimedia.

Zvezdnik evropskega prvaka Manchester Cityja in angleški reprezentant Kyle Walker je v velikem intervjuju za britanski The Sun razkril podrobnosti iz zasebnega življenja, zaradi katerih se je ločil od svoje dolgoletne partnerke.

“Kar sem naredil, je bilo neumno. Prevzemam vso odgovornost. Izbiral sem idiotske poti in sprejemal idiotske odločitve. Ne morem si predstavljati, kaj je Annie morala pretrpeti zaradi mene. Moški, ki bi ji moral stati ob strani, jo ljubiti, ji je naredil to, kar ji je,” je v intervjuju za britanski The Sun dušo zlil Kyle Walker, ki je razkril razloge razhoda s svojo dolgoletno partnerko, s katero sta bila skupaj 14 let in imata tudi tri otroke, Annie Kliner.

33-letni bočni branilec evropskega prvaka Manchester Cityja je namreč, medtem ko je bil v zvezi s svojo nekdanjo ženo, spočel ne enega, ampak kar dva otroka z manekenko Lauryn Goodman.

Zvezdnik, ki ga lahko pričakujemo tudi na tekmi letošnjega evropskega prvenstva med Slovenijo in Anglijo 25. junija v Kölnu, je priznal, da je zaradi zasebnih težav resno razmišljal, da zapusti Anglijo. Pred časom so ga namreč povezovali s selitvijo v Bayern München.

Za Manchester City je odigral že 283 tekem. FOTO: Profimedia.

Mu bo Guardiola vzel kapetanski trak?

Walker za Manchester City igra od leta 2017 in je v zadnjem času tudi njegov kapetan, ki jih vodi Josep Guardiola.

“Pep za moje težave ni vedel, saj nisem želel, da bi mislil, da to vpliva name. Lahko pa rečem, da sem mu neizmerno hvaležen za vso podporo, ki mi jo nudi,” je izkušeni angleški reprezentant, ki je za Anglijo do zdaj odigral že 81 tekem, povedal o slovitemu španskemu trenerju.

Zanimivo pa bo videti, ali bo Walker po šokantnih zasebnih razkritjih, ki so v javnosti naletela na zgražanja, še naprej nosil kapetanski trak evropskih in angleških prvakov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!