Nova kalvarija kapetana Maribora (VIDEO)

Nogomet 8. Mar 20249:59 0 komentarjev

Maribor po sredinem porazu v Ljudskem vrtu proti Radomljam (1:2) ni le izpadel le iz pokalnega tekmovanja, ampak je za dalj časa ponovno izgubil kapetana Martina Milca.

Kapetana Maribora se je zaradi težav s hrbtom šele pred kratkim vrnil v tekmovalni pogon, zdaj pa ga znova čaka večtedenska pavza. V 13. minuti pokalne tekme z Radomljami je po podaji Hilala Soudanija skušal zaključiti obetavno akcijo, a naletel na domačo obrambo.

Gostujoči branilec Gaber Dobrovoljc ga je s kolenom zadel v predel reber, bočni branilec Maribora pa je v bolečinah obležal na tleh. Po zdravniški oskrbi je vseeno stisnil zobe in odigral do konca, po zdravniškem pregledu pa se je izkazalo, da gre za počeno osmo rebro.

“Vse bi zamenjal za napredovanje”

“Vse bi zamenjal za napredovanje, tudi če v naslednjem jutru sploh ne bi mogel vstati s postelje. Ni opravičila za poraz. Vedeli smo, da ob specifičnosti pokalnega tekmovanja ena tekma prinaša ogromno, lahko pa ti še več vzame. Žal se je zgodilo prav to. Povedli smo, nadzorovali dogajanja na igrišču, potem pa je prišlo do nerazumljivega padca. Povlekli smo se preveč nazaj, tekmeci so pridobili na samozavesti. Sami smo jim omogočili, da dosežejo dva zadetka. Dovolj smo se pripravili, da bi tekmo mirno pripeljali do konca, odnos ni bil vprašljiv, a smo preslabo izpeljali zadeve,” je po grenki izkušnji v sredinem večeru za spletno klubsko stran mariborske ekipe poudaril osmoljenec dneva, ki bo v soboto na štajerskem derbiju proti Celju in na prihodnjih tekmah znova le v vlogi gledalca.

Vrhunci tekme med Mariborom in Radomljami:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!