Odpisani Nukić po zadetku grdo pogledoval proti klopi (VIDEO)

Nogomet 3. Maj 202318:47 0 komentarjev

Za spremenjeno zasedbo Olimpije, ki je bila z mislimi že na sobotnem finalu pokala v Celju, je v prvem polčasu tekme v Domžalah proti Radomljami mojstrsko zadel Mustafa Nukić, ki po zadetku ni pozabil pogledati proti klopi, kjer je sedel Albert Riera.

Španski trener, za katerega se še ne ve, če bo na klopi zmajev sedel tudi v prihodnji sezoni, je kmalu po začetku drugega dela sezone prečrtal ljubljenca navijačev Olimpije. Mustafa Nukić je v zadnjem času večino tekem zmajev v celoti spremljal s klopi za rezerviste. Na zadnjih desetih ligaških tekmah je zbral le 22 igralnih minut, zato se je razumljivo v Nukiću nabralo veliko jeze in frustracij.

Albert Riera Prva liga Telemach RAdomlje -Olimpija
foto: Aleš Fevžer

Izbruhnile so v Domžalah, ko je Olimpijo v prvem polčasu popeljal v vodstvo. Po prekrasni podaji Ruija Pedra je Nukić mojstrsko zadel z glavo in grdo pogledal proti rezervni klopi, kjer je sedel tudi Albert Riera. Zadetek izkušenega Vičana sicer ni bil dovolj za zmago, saj so Radomlje v drugem polčasu dosegle dva zadetka in prišle do ljubljanskega skalpa.

Nukić je sicer za Olimpijo v tej sezoni zbral 30 nastopov. Dosegel je deset zadetkov, od tega sedem v Prvi Ligi Telemach.

Nukić je z gesto s prstom prek ust utišal kritike: