Nad Olimpijo so se zgrnili črni oblaki

Nogomet 21. Jan 202416:11 1 komentar
FOTO: Aleš Fevžer

Nogometaši Olimpije bi morali danes odigrati prvo pripravljalno tekmo med osrednjim delom zimskih priprav v Turčiji, a je ne bodo.

Danes ob 15.30 bi se morali državni in pokalni slovenski prvaki, ki so pred tremi dnevi z enodnevnim zamikom – sredin let iz Nemčije je bil zaradi neugodnih vremenskih razmer prestavljen – prispeli v Turčijo, pomeriti z madžarskim prvoligašem Debrecenom.

Tekma je bila zaradi močnega dežja, ki je zajel tamkajšnji del Turčije danes, prestavljena na ponedeljek.

Trener Olimpije je kljub novi vremenski nevšečnosti za zdaj na turških pripravah zadovoljen.

“Pot, hotel in igrišča – naravnost odlično. Imamo vse, kar si lahko želimo. Smetana na torti bi bile dobro odigrane pripravljalne tekme, saj je to v tem času najbolj pomembno. Temperature so dobrodošle, a v življenju se je potrebno prilagajati. To sem dejal že večkrat. Okolje smo pravočasno zamenjali in sedaj je to potrebno izkoristiti. Kot Olimpija si želimo igrati, prikazati pravo vsebino, ko to v prvenstvu ne bo mogoče, se bomo prilagodili. Danes smo na igrišču trenirali dvakrat in dvakrat so fantje šli na polno. Brez popuščanja. Zavedamo se, da kar naredimo v Antalyi, bo predstavljalo zelo dobro bazo za nadaljevanje prvenstva,” je za klubsko spletno stran povedal Zoran Zeljković.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje