Olimpija se na derbi pripravlja brez pravega trenerja

Nogomet 8. Maj 202416:12 2 komentarja
Foto: Aleš Fevžer

Kot smo danes že napovedali, se NK Olimpija na sobotni večni derbi v Mariboru pripravlja brez pravega trenerja. Zmaje na treningih pred potjo v štajersko prestolnico vodi kar peterica nogometnih delavcev, dosedanjih članov strokovnega štaba.

“Nadaljujemo priprave na večni derbi. Med iskanjem dolgoročne rešitve v povezavi z mestom glavnega trenerja bodo ekipo zmajev do nadaljnjega vodili dosedanji člani strokovnega štaba Ivan Zorić, Hrvoje Božičković in Nikola Vidović ter analitika Ivan Damjanović in Tim Bracović,” so ob fotografiji zelenice v Stožicah zapisali na uradnem profilu NK Olimpije na družbenih omrežjih.

Na dvoboj z Antejem Šimundžo in njegovim Mariborom bodo torej nogometaše zmajev pripravljali trije kondicijski trenerji ter dva analitika.

Ljubljančani so v začetku tedna z mesta glavnega trenerja odpustili Zorana Zeljkovića, z njim pa sta zmajevo gnezdo zapustila tudi njegov pomočnik Džengis Čavušević in trener vratarjev Benjamin Levak. Na večni derbi z Mariborčani, ki bo v soboto ob 20.15 v štajerski prestolnici, odločal pa bo o drugem mestu na lestvici Prve lige Telemach, se zeleno-beli tako pripravljajo pod vodstvom treh kondicijskih trenerjev in dveh analitikov.

Olimpija torej na trenerskem mestu išče dolgoročno rešitev, za katero pa po naših informacijah ni nobenega Slovenca. Kdo so glavni kandidati za prevzem vedno vroče funkcije v slovenski prestolnici, lahko preberete tukaj. 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje