Pod prečko: Kaj se dogaja s Celjani in pozdrav s Krasa

Nogomet 21. Feb. 202212:42 > 12:52
Delite:
Foto: Uroš Skaza

Nogometno ponedeljkovo popoldne na Sportklubu najprej ob 17.30 prinaša prenos tekme med Radomljami in Mariborom, takoj po tekmi pa se preselimo v studio oddaje Pod prečko. V njej bomo gostili legendo NK Celje in donedavnega trenerja članske ekipe ter športnega direktorja sežanskega tabora. Prek video povezave se nam bo oglasil tudi sveži nogometni upokojenec in avtor nepozabnega zadetka slovenske reprezentance.

V redni ponedeljkovi oddaji se nam bosta pridružila Simon Sešlar in Davor Škerjanc. Oba gosta imata seveda bogate izkušnje s prvoligaških zelenic, skupno število nastopov se ustavi pri zavidljivi številki 638 tekem. 

S Sešlarjem se bomo še posebej posvetili dogajanju v taboru Celjanov, ki ne najdejo izhoda iz krize. V zaključku sezone jih je vodil ravno 47-letnik, ki je v svoji karieri igral tudi za Maribor in bil športni direktor Olimpije, tako da bo lahko predstavil svoj pogled tudi na boj za vrh lestvice.

Foto: Jure Banfi

Za Olimpijo je v svoji karieri igral Davor Škerjanc, ki pa je danes športni direktor Tabora iz Sežane. Skozi debato se bomo tako posvetili boju za obstanek, pa tudi nekoliko bolj dolgoročnih načrtov kraškega prvoligaša.

FOTO: SK.

V oddaji se nam bo znova pridružil vse bolj sproščeni in zanimivi Darko Čeferin, s katerim se bomo dotaknili nekaterih sodniških odločitev, ki so znova tema debat nogometnih navdušencev. Te pa seveda radi podaljšamo v ponedeljkov večer oziroma v oddajo Pod prečko.

V oddaji se nam bo prek video pogovora pridružil tudi Zlatko Dedić, strelec legendarnega zadetka v Ljudskem vrtu, ki je slovensko reprezentanco odpeljal na svetovno prvenstvo v Južni Afriki.

10. oddaja Pod Prečko

Komentari

Vaš komentar