PP: Nov pester večer, v naši družbi tudi Benjamin Šeško

Nogomet 11. Dec 202310:20 0 komentarjev
Foto: Uroš Skaza

Ponedeljkova debata v nogometni oddaji Pod prečko bo znova postregla s številnimi temami, s katerimi se trenutno ukvarjamo v našem nogometnem prostoru. V studiu se nam bosta pridružila izkušeni vratar Celja in priznan nogometni agent, prek video povezave pa se bo v pogovor vključil tudi naš nogometni dragulj.

Z Mihom Penkom in Dejanom Obrezom se bosta v tem večeru pod žarometi Sportklubovega studia ‘grela’ vratar vodilne ekipe Prve lige Telemach Matjaž Rozman in uspešni slovenski nogometni agent Elvis Bašanović. 

Preko video povezave se bo debati pridružil tudi slovenski reprezentant in član nemškega Leipziga Benjamin Šeško, s katerim se bomo pogovarjali o nedavnem velikem uspehu slovenske reprezentance in uvrstitvi na Euro 2024, pa tudi o njegovi klubski karieri, ki je trenutno povezana z rdečimi biki iz Leipziga, ki so trenutno na četrtem mestu nemške Bundeslige, v ligi prvakov pa so si že zagotovili napredovanje v izločilne boje.

FOTO: Aleš Fevžer.

Pestro bo tudi v ostalih delih oddaje, tako se bomo takoj na začetku preselili v Domžale in preverili odzive po tekmi med Radomljami in Mariborom, ki si jo boste lahko od 17.30 prav tako ogledali na našem prvem programu. Pripravili smo tudi nekaj drugih pogovorov, med njimi izstopa debata z Oskarjem Drobnetom po njegovi izključitvi na tekmi z Bravom.

Tu bo še tema tedna, sodniški pogled z Damirjem Skomino pa najlepši zadetki in obrambe. Skratka, znova bo zelo pestro. Vabljeni v našo družbo ob 20.00 na Sportklub 1.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!