Topalović dobil snubca iz Serie A, čaka ga tudi reprezentančni krst

Nogomet 19. Dec 202319:00 1 komentar
Foto: Aleš Fevžer

Luka Topalović bo očitno postal nogometaš, ki bo močno zaznamoval zimski prestopni rok v Prvi ligi Telemach. V igri je večmilijonski prestop v Italijo, ob tem pa bo po naših informacijah 17-letnik kmalu dobil tudi priložnost za dokazovanje v slovenski članski reprezentanci.

Dvomov praktično ni več, Luka Topalović se bo v prihajajočih mesecih podpisal pod naslednji milijonski prestop iz Prve lige Telemach. Pred tednom dni smo razkrili, da super talentiranega mladeniča v svoje vrste vabi italijanski Palermo. Klub iz Sicilije pa je zdaj v boju za podpis pogodbe z nogometašem, ki bo februarja dopolnil šele osemnajst let, dobil izjemno resno konkurenco.

Kot smo izvedeli, se za najstnika namreč zelo resno zanima tudi italijanski prvoligaš Bologna. Gre za klub, ki je poleti podrobno spremljal Timija Maxa Elšnika, zdaj pa so pri devetouvrščeni ekipi Serie A očitno ocenili, da velja kmalu investirati tudi v velike talente prihodnosti.

Luka Topalovič
Foto: Aleš Fevžer

Poročali smo že o tem, da Domžale za prestop svojega dragulja zahtevajo več milijonsko odškodnino, Planet nogomet je danes postregel z informacijo, da je cena nastavljena celo na tri milijone evrov. Morda se razlog za visoko odškodnino, ki jo pričakujejo ob Kamniški Bistrici, skriva tudi v tem, da bo Topalović kmalu postal celo članski slovenski reprezentant. Po naših informacijah bo namreč 17-letnik že v januarju del seznama selektorja Matjaža Keka, ko bo slovenska reprezentanca 20. januarja v ZDA igrala proti izbrani vrsti ZDA, sestavljeni iz zvezdnikov lige MLS.

Izjemen gol Topalovića proti Radomljam

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje