Končno pravi snubec za kapetana zmajev

Nogomet 27. Jul 202313:39 0 komentarjev
Timi Max Elšnik
Foto: Uroš Skaza

Eden najboljših, če ne najboljši, posameznik Prve lige Telemach Timi Max Elšnik je v poletju, ko vsi pričakujemo njegovo selitev na tuje, dobil resnega, zelo resnega snubca. Ljubljanskega kapetana po naših informacijah podrobno spremlja italijanska Bologna, ki bo na tekmo z Ludogorcem poslala močno ogledniško delegacijo.

Ko tuji klubi iščejo profil igralca, kakršen je kapetan Olimpije Timi Max Elšnik, doseženi zadetki niso glavno merilo pri odločitvi o nakupu. Absolutno pa pri njej pomagajo. In gol, kakršnega je včeraj zvečer Elšnik dosegel na obračunu z bolgarskim Ludogorcem, je bil prava paša za oči. Projektil kapetana zmajev je bil najboljši možen uvod Ljubljančanov v dvoboj drugega kroga kvalifikacij za ligo prvakov, sledila pa mu je celostno gledana izvrstna tekma vezista, ki mu celotna slovenska nogometna javnost napoveduje skorajšnji prestop v tujino.

Zadetek Timija Maxa Elšnika na obračunu z Ludogorcem

Elšnikov zadetek je v sodobni eri družbenih omrežij v hipu preplavil splet in prepričani smo, da so si ga ogledali skavti in kadrovski odločevalci številnih evropskih klubov. Zagotovo pa so ga ogledali pri italijanski Bologni. Po naših informacijah namreč klub, ki ga s klopi vodi nekdanji izvrstni vezist Thiago Motta, že nekaj časa zelo podrobno spremlja slovenskega reprezentanta.

Ne gre le za sramežljivo opazovanje od daleč

Naši viri so nas tako opozorili na to, da je lani devetouvrščena ekipa italijanske Serie A v Ljubljano že na nekatere prejšnje tekmah Olimpije poslala svoje oglednike. Zdaj naj bi pri Bologni naredili še korak naprej. Torkovo tekmo med Olimpijo ter Ludogorcom si bo tako, če ne bo kakšnega preobrata, ki so sestavni del nogometa, še posebej pa pestrega poletnega dogajanja, v živo ogledal športni direktor kluba Marco Di Vaio.

Nekdanji italijanski reprezentant bo tako zelo od blizu spremljal, kaj zmore in zna motor Olimpijine igre. Po neprepričljivi ponudbi švedskega AIK-a (500.000 evrov) in nekaterih sramežljivih poizvedovanjih ima tako Elšnik očitno novega zelo resnega snubca.

Timi Max Elšnik
Timi Max Elšnik ima novega zelo resnega snubca. Foto: Aleš Fevžer

Glede na svoje predstave bi si slovenski reprezentant takšen prestop nedvomno zaslužil in ga tudi javno pričakuje, a po naših informacijah imata Olimpija in njena prva violina tihi dogovor, če ne bo zares megalomanske ponudba, bo kapetan zmajev vse do konca bojev za evropsko jesen ostal v Stožicah. Nato pa prestop v … Bologno?

Povratna tekma med Olimpijo in Ludogorcem bo v torek, 1. avgusta, ob 20:00. V neposrednem prenosu si jo boste lahko ogledali na Sportklubu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!