Nogometna evforija v Sloveniji, tekma s Finsko je razprodana

Nogomet 3. Okt 202311:05 0 komentarjev
Foto: Aleš Fevžer

Nogometni mesec oktober bo v veliki meri odgovoril na vprašanje, kako zelo pestro bo slovensko nogometno poletje 2024. Pred varovanci Matjaža Keka sta namreč izjemno pomembni tekmi s Finsko in Severno Irsko v kvalifikacijah za Euro 2024, Nogometna zveza Slovenije pa je sporočila, da je domača tekma s Finci, ki bo na sporedu 14. oktobra v Stožicah, razprodana.

“Prvi nasprotnik je takšen, ki nosi veliko želje in motiva. Upam, da bomo igrali v razprodanih Stožicah. Hkrati upam, da bo to dobra Slovenija, kvalitetna Slovenija. Cilj je en sam, da pridemo do novih točk,” je na včerajšnji novinarski konferenci ob razkritju seznama reprezentantov za oktobrski ciklus slovenske reprezentance izpostavil slovenski selektor Matjaž Kek.

To, kakšna bo Slovenija na igrišču, bo v veliki meri ravno v domeni selektorja, prvi del želje pa se je Mariborčanu uresničil. Vse vstopnice za tekmo s Finsko so namreč razprodane in Slovenija si lahko znova obeta bučno podporo s tribun, kar znova postaja stalnica tekem naše izbrane vrste. V primeru dobrih oktobrskih rezultatov bodo Stožice nedvomno razprodane tudi na zadnji stopnički poti proti Nemčiji, ko 20. novembra v Ljubljano prihaja Kazahstan. Tudi za to tekmo so vstopnice že v prodaji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!