Salzburg za Benjamina Šeška “zahteva” 300 milijonov evrov

Nogomet 26. Jul 202213:00 > 13:001 komentar
Delite:
Benjamin Šeško. FOTO: Guliverimages.

Pomp okoli Benjamina Šeška ne pojenja. Zdaj so se oglasili tudi pri njegovem klubu RB Salzburgu in se s šaljivim zapisom na Twitterju odzvali na govorice o zanimanju Manchester Uniteda. Mladi slovenski napadalec je bil sicer izbran v najboljšo enajsterico prvega kroga avstrijskega prvenstva.

“Hočemo 300 milijonov evrov in Bruna Fernandesa,” so na uradnem kanalu RB Salzburga na Twitterju odgovorili Fabriziu Romanu na njegov zapis o zanimanju Manchester Uniteda za Benjamina Šeška.

Mladi slovenski napadalec, ki je nedavno dopolnil komaj 19 let, je v zadnjem času predmet namigovanj o njegovi prihodnosti.

Pisali smo že, da je na radarju nekaterih bogatih evropskih klubov, ob Manchester Unitedu sta to zagotovo še AC Milan in Newcastle United, informacije o morebitnem prestopu, ki bi se morda lahko zgodil tudi letos poleti, pa v nogometnem svetu zbujajo precej pozornosti.

Uvrščen je bil v enajsterico kroga

Šeško je z novo sezono, v kateri od njega pričakujemo velike stvari, sicer začel odlično.

Najprej je zadel v pokalu, ob otvoritvi nove prvenstvene sezone pa z golom in asistenco zablestel na derbiju proti dunajski Austrii.

Novo potrditev je dobil z imenovanjem v najboljšo enajsterico kroga, v katero je bil uvrščen.

 

Komentari

Vaš komentar