Hiter konec ljubezni? Predrag, da bi bil na “bolniški”

Nogomet 3. Feb 202311:35 > 11:36
Paul Pogba
Foto: Profimedia

Francoski zvezdnik Paul Pogba se je po zavrnitvi podaljšanje pogodbe pri Manchester Unitedu - vezist je ocenil, da mu ponujajo premalo - še drugič iz vrst Rdečih vragov brez odškodnine podal v Torino in podpisal za Juventus, kjer pa za zdaj še ni zaigral. Vse skozi je poškodovan, Stara dama, ki je upada s kaznimi disciplinske komisije, pa ga ima počasi dovolj.

Paul Pogba se je po letu 2012 poleti še drugič brez odškodnine podal v Juventus, kjer se je do zdaj Francoz počutil najbolje. Odšel je za nasmehom na obrazu, a poškodba kolena mu je

Ob vrnitvi v Torino ni zbral niti enega uradnega nastopa, še najbližje je bil minuli konec tedna, ko je bil na klopi, a Pogba se je po operaciji kolena poškodoval še mišico.

“Na žalost, ko si zunaj dlje časa in povečaš intenzivnost, te boli … Mogoče bo čez nekaj tednov v vrhunski kondiciji. Telo se mora ponovno prilagodi. Trajalo bo nekaj časa,” je pred tekmo z Laziem novo poškodbo potrdil trener Juventusa Massimiliano Allegri.

Paul Pogba
Foto: Guliverimage

Kaj bo prinesla prihodnost?

Nov bolniški list je razjezil vodilne pri Juventusu, po poročanju italijanske Gazzette delo Sport želijo z njim predčasno prekiniti pogodbo in ga “stresti” s plačilne liste. Obstaja tudi možnost, da ga prodajo v manj konkurenčno ligo, kot je MLS, nekaj zanimanja pa je tudi s strani premierligašev. Zanj naj bi se sramežljivo zanimala še Everton in Newcastle. Za zvezdo, za katero je pred leti Manchester United plačal 105 milijonov evrov, ponujata okoli 15 milijonov evrov. Vzemi ali pusti, Juventus.

Komentari

Vaš komentar