Vlahović želi ostati v Italiji

Nogomet 24. Jan 202213:08 0 komentarjev
Foto: Gabriele Maltinti/Getty Images

Srb Dušan Vlahović je en najbolj zaželjenih napadalcev na svetu. Za člana Fiorentine se zanimajo številni klubi, sam pa bi najraje oblekel dres Juventusa.

Vlahoviću pogodba s Fiorentino poteče poleti leta 2023. Veliko največjih evropskih klubov zato preti na priložnost, da Srba dobijo v svoje vrste. A 21-letnik si želi ostati v Serie A.

Veliko interesa je pokazal predvsem Arsenal, ki pa za Vlahovića ni najbolj privlačna destinacija. Londončani naj bi bili pripravljeni plačati ceno, ki jo zahteva Fiorentina (približno 75 milijonov evrov), a Srb najverjetneje ne bo okrepil topničarjev. Tudi Manchester City je pokazal interes, a vseeno najbolj kaže na prestop v Juventus.

Z Juventusom naj bi že imel dogovorjene vse podrobnosti glede pogodbe, o črno belem dresu je sanjal že kot otrok. Pri Fiorentini so seznanjeni s tem, da ga bo nemogoče prepričati v prestop kam drugam.

V letošnji sezoni je na 21 tekmah v italijanski Serie A dosegel 17 zadetkov in dodal 4 asistence. Trenutno ne igra, saj je bil pred dvema dnevoma pozitiven na testu za covid-19.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!