Šeškov konkurent na izhodnih vratih Leipziga

Nogomet 6. Jan 202416:34 2 komentarja
Vse kaže, da Timo Werner in Benjamin Šeško ne bosta več dolgo soigralca. FOTO: Profimedia.

Nemški napadalec Timo Werner je tik pred vrnitvijo v London. Še drugič naj bi zapustil Leipzig in okrepil Tottenham, poročajo otoški mediji.

Timo Werner ni zadovoljen s statusom, ki ga ima trenutno pri Leipzigu, pri katerem je v prvi polovici sezone igral bolj malo. To bodo skušali izkoristiti pri londonskem Tottenhamu, ki ga želi zvabiti v svoje vrste.

27-letni nemški zvezdnik naj bi bil takšnemu scenariju zelo naklonjen, Tottenham in Leipzig pa naj bi bila blizu dogovora o poslu. Šlo naj bi za posojo do konca sezone z možnostjo odkupa.

Werner je v Londonu že igral, in sicer je bil med letoma 2020 in 2022 član Chelseaja, ki je zanj prav Leipzigu pred tremi leti in pol odštel kar 53 milijonov evrov, a se hitronogi nemški napadalec na Stamford Bridgu ni najbolje znašel. Leta 2022 se je vrnil v Leipzig ob odškodnini 20 milijonov evrov.

V prejšnji sezoni je igral precej solidno in zabil 16 golov v 40 nastopih, v tej, ko sta konkurenco v napadu zaostrila Benjamin Šeško in Belgijec Lois Openda, pa igra zelo malo. V 14 nastopih je zbral vsega 386 minut igre in v tem času dosegel dva gola.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje