Sin legendarne slovenske smučarke poslal Aluminij v drugo ligo

Nogomet 18. Maj 202417:15 2 komentarja
Luka Dovžan Karahodžić
Luka Dovžan Karahodžić. Foto: Aleš Fevžer

Nogometaši Domžal so v zadnjem krogu Prve lige Telemach v Kidričevem s 3:1 premagali Aluminij in šumarje poslali v drugo ligo. Z golom in podajo je zablestel mladi Luka Dovžan Karahodžić.

Domžalčani so se v tem tednu naposlušali besednih puščic, ki so proti njim letele iz Rogaške Slatine.

Slatničani so bili namreč prepričani, da bo rumena družina zadnjo tekmo sezone ‘vzela z levo roko’ oziroma da so Domžalčani svoje nosilce igre celo že poslali na počitnice v Španijo. Iz mesta ob Kamniški Bistrici so takoj prišla drugačna, tudi zelo domiselna sporočila, svoje pa so ravbarji povedali predvsem na igrišču, ko so šumarje ugnali s 3:1 in jih poslali v drugo ligo.

NK Domžale
Domžale so zabile zadnji žebelj v krsto Aluminija. Foto: Aleš Fevžer

Prvič v polno med elito

V majici Domžal sta blestela predvsem dvakratni strelec Edvin Krupić in pa strelec ter podajalec Luka Dovžan Karahodžić. Slednjega smo na Sportklubu podrobneje že predstavili, gre namreč za sina prve slovenske dobitnice olimpijske medalje Alenke Dovžan, ki je bila leta 1994 v Lillehamerju bronasta v alpski kombinaciji, in pa nekdanjega hokejista Edvina Karahodžića.

No, danes je mladi nogometaš Domžal, ki je trinajstič to sezono nastopil v Prvi ligi Telemach, dokazal, da po njegovih žilah teče športna kri. Za prvenec med slovensko elito si je zbral natančen strel z razdalje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje