Španski mediji: Messi bo za PSG zabijal le še to sezono

Nogomet 29. Sep 20227:48 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi naj bi zavrnil možnost podaljšanja pogodbe s PSG in bo poleti kot prost igralec zapustil francosko prestolnico.

Messi se je Parižanom pridružil pred dvema letoma in podpisal dveletni dogovor z možnostjo podaljšanja še za eno sezono. Po zahtevni debitantski sezoni v francoski ligi, v kateri je dosegel vsega šest prvenstvenih golov, je Argentinec letos ujel formo in doslej za PSG vpisal že šest zadetkov in osem asistenc, blesti pa tudi za reprezentanco, za katero je v tem mesecu kar štirikrat zatresel mrežo.

Kljub dvigu forme pa naj bi 35-letnik po koncu sezone želel zapustiti Park princev, poroča novinar španskega športnega dnevnika Marca, Miquel Blazquez. “Leo Messi je dal jasno vedeti, da ne bo podaljšal pogodbe s PSG. Argentinski nogometaš v prihodnji sezoni ne bo nadaljeval kariere v Parizu,” je na družbenem omrežju twitter zapisal Blazquez.

Namigov, da bi nogometni zvezdnik razmišljal o vrnitvi v Barcelono, s katero je med drugim osvojil kar deset naslovov španskega prvaka in štiri v ligi prvakov, naj bi bilo po mnenju novinarja vse več. “Zzelo rad bi se vrnil, vendar pa ima zaenkrat še vedno sklenjeno pogodbo z drugim klubom, zato je to še nemogoče. Bomo videli, kaj bo prinesla prihodnost,” pa je pred časom dejal tudi trener katalonske zasedbe Xavi Hernandez.

Čeprav Messi ta čas zatrjuje, da je v Parizu srečen, pa v nadaljevanje uspešne zgodbe, ki jo je nogometaš spisal z Barcelono, verjame tudi njen predsednik Joan Laporta.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!