Spektakularen sprejem za Hrvate ob prihodu v Nemčijo

Nogomet 9. Jun 202420:00 2 komentarja
Foto: Profimedia

Po zgodovinski prvi zmagi na pripravljalni tekmi proti Portugalski je hrvaška nogometna reprezentanca že prispela v pripravljalno bazo Neuruppin v Nemčiji, kjer jih je pričakal spektakularen sprejem.

Hrvaška nogometna vrsta je po šestih porazih in remiju v soboto v Lizboni dosegla zgodovinsko prvo zmago proti Portugalski (2:1), danes pa že pripotovala v Nemčijo, kjer se bo v petek pričelo evropsko prvenstvo. Tega bodo sosedi pričakali v pripravljalni bazi v mestecu Neuruppin, kjer jih je pričakalo na tisoče hrvaških navijačev, ki so skandirali kapetanu Luki Modriću in njegovim soigralcem.

Pozdravil jih je tudi župan mesta Nico Ruhle in izpostavil, da je vesel in ponosen, da je Hrvaška izbrala njegovo mesto za prebivanje v Nemčiji. “Naredili bomo vse, da hrvaškim igralcem zagotovimo najboljše bivanje tukaj. Najpomembneje je, da ste vsi zdravi,” jim je dejal župan.

Hrvaška nogometna zveza je sicer že julija 2022, prvi dan, ko je bilo to mogoče, izbrala po štiri lokacije, kjer bi se njihovi nogometaši v Nemčiji lahko pripravljali na tekme. Po pregledu pa je bilo doseženo soglasje, da je Neuruppin najboljša možnost za njihovo reprezentanco.

Prihaja Euro, prihaja fantasy

Pred vrati je eden od športnih vrhuncev leta 2024  – evropsko nogometno prvenstvo. Poglobljeno ga bomo spremljali tudi na Sportklubu, ob tem pa vas vabimo, da sodelujete v priljubljeni igri ‘evropski nogometni Fantasy 2024’.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje