Šporar po enem mesecu spet zadel, Middlesbrough izgubil

Nogomet 26. Feb. 202219:26 > 19:32
Delite:
Andraž Šporar je prišel do osmega prvestvenega gola za Middlesbrough. FOTO: Guliverimages.

Andraž Šporar je po skoraj enem mesecu čakanja spet zadel za Middlesbrough, a njegov zadetek ni mogel preprečiti drugega poraza njegovega kluba v zadnjih treh tekmah. Middlesbrough je v gosteh pri Barnsleyju izgubil z 2:3.

Andraž Šporar je pri porazu proti Barnsleyju v polno meril v 61. minuti, ko je gol dosegel z enajstih metrov in zaostanek Middlesbrougha znižal na 1:3. Izkušeni slovenski napadalec je zadel prvič po 29. januarju, ko je, prav tako v prvenstvu, zadel pri zmagi nad Coventry Cityju.

Middlesbrough je po današnjem porazu, ki je njegov drugi v zadnjih treh prvenstvenih tekmah, na osmem mestu angleške druge lige. Za šestim mestom, ki prinaša play-off za uvrstitev v elitno premier ligo, ne zaostaja veliko. Le dve točki.

Šporar, ki je odigral vseh 90 minut, je pri osmih prvenstvenih golih v tej sezoni v 27 nastopih in je najboljši strelec Middlesbrougha.

Šporarja sicer že v torek čaka velik izpit, v pokalu FA se bo, potem ko je v prejšnjem krogu z Middlesbroughom senzacionalno izločil Manchester United, pomeril proti londonskemu Tottenhamu.

Komentari

Vaš komentar