Vodstvo Olimpije ostro zavrača očitke o neverodostojnosti

Nogomet 28. Okt 202219:01 0 komentarjev
Manjša zmaga vodstva Olimpije, ki pa ne pomeni nobene spremembe. FOTO: Aleš Fevžer.

Potem ko je Nogometna zveza Slovenije NK Olimpija izrekla hudo kazen zaradi neplačanih obveznosti, so se v ljubljanskem klubu pričakovano odzvali. Trdijo, da "bodo vse zaostale obveznosti za igralce, ki so nekoč igrali za NK Olimpija, poravnane."

Zmaji nekdanjim nogometašem dolgujejo več kot 253 tisoč evrov, je danes sporočila krovna slovenska nogometna zveza. Zaradi neplačanih obveznostih je Ljubljančane NZS kaznovala s prepovedjo registracije igralcev v naslednjih dveh prestopnih rokih ter denarno kaznijo v višini 19 tisoč evrov. Kazen povezana z registracijo traja, dokler kaznovani klub ne dokaže, da je neporavnane zapadle nesporne obveznosti poravnal, je zapisano v sklepu.

Iz vodilne ekipe lige so potrdili prejem dokumenta, v katerem je navedena kazen za neplačilo obveznosti igralcem in v izjavi za javnost sporočili:

“V zvezi s tem vodstvo NK Olimpija poudarja in zagotavlja, da bodo vse zaostale obveznosti za igralce, ki so nekoč igrali za NK Olimpija, poravnane. Istočasno pomirja vse ljubitelje Olimpije, da v zvezi s tem ne bo obstajal nikakršen razlog, ki bi preprečeval registracije novih igralcev v naslednjih prestopnih rokih.

Na koncu želimo vse medije spomniti tudi na dejstvo, da je na tiskovni konferenci, ki je bila 13. 10., direktor Igor Barišić jasno povedal in zagotovil, da NK Olimpija redno in sproti plačuje vse tekoče obveznosti. Ni pa zanikal, da obstajajo še obveznosti iz preteklosti, ki jih bo Olimpija poravnavala, če se bodo izkazale za resnične in verodostojne. Tako bo tudi v bodoče. Zato vodstvo Olimpije na tem mestu ostro zavrača pisanja nekaterih medijev o ‘neverodostojnosti’ našega direktorja in našega kluba.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!