Zlatan Ibrahimović na Sanremo pripeljal ritem Balkana (VIDEO)

Nogomet 6. Feb 202423:33 > 07. Feb 2024 0:20 0 komentarjev
Zlatan Ibrahimović
Foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimović je bil gost presenečenja prvega večera slovitega glasbenega festivala Sanremo. Legendarni nogometaš je na oder prišel v svojem stilu, s pesmijo Lepe Brene - Luda za tobom.

Presenetljiva vrnitev Ibrahimovića. Ne na igrišče, tam je zgodba zaključena, ampak na oder gledališča Ariston, kjer poteka festival Sanremo.

42-letnik je na verjetno največjem italijanskem festivalu nastopil drugič. In tudi tokrat je blestel.

Že sam prihod na oder je bil v edinstvenem stilu Šveda. Sredi Sanrema je odmevala melodija pesmi Lepe Brene – Luda za tobom. Ibra se je z voditeljem Amadeusom popolnoma ujel, izmenjavala sta si šale in se zbadala.

Prihod Ibrahimovića:

“Star sem 42 let in prenehal sem (z nogometom, op. p.), ker sem poslušal svoje telo,” je začel Zlatan v svojem stilu in nadaljeval: “Koliko ste stari? 61? Potem poslušajte svoje telo.”

“Tukaj sem, da vas zaščitim, lansko leto je kljub vašim težavam šlo dobro,” je nadaljeval Ibra in požel bučen aplavz v Aristonu. V nadaljevanju si je nekdanji nogometaš AC Milana ogledoval predsedniško ložo, a ga je voditelj hitro ustavil. “Tam je sedel samo predsednik republike (Sergio, op. p) Mattarella.”

“Zakaj? Koliko golov je dosegel?”, mu je odvrnil Ibrahimović.

Voditelj Amadeus mu je odgovoril s šalo o položaju AC Milana v ligi: “Kljub temu da niste prvi na lestvici, vas bom posadil v prvo vrsto.”

Preden se je Ibra odpravil na svoj sedež je še zaključil. “Nadzoroval te bom. Če boš utrujen, bom poklical zamenjavo. Zunaj je dolga vrsta voditeljev. Klop je dolga,” je z nogometnim žargonom zaključil 42-letni zvezdnik.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!