Znana je usoda Xavija Hernandeza pri Barceloni

La liga 24. Apr 202421:43 0 komentarjev
Xavi Hernandez
Foto: Profimedia

Xavi Hernandez ostaja trener Barcelone. Katalonski nogometni klub naj bi novico tudi uradno potrdil v naslednjih 24 urah.

Kakšna bo prihodnost Xavija Hernandeza pri Barceloni, je bilo v zadnjem obdobju nemara celo glavno vprašanje, ki so si ga zastavljali navijači katalonskega velikana. Čeprav je nekdanji španski reprezentant že konec januarja napovedal, da se po koncu letošnje sezone poslavlja, pa so bile v minulih tednih vse glasnejše govorice, da si utegne premisliti.

To se je očitno tudi zgodilo, poroča Mundo Deportivo. Španski športni časnik je med drugim zapisal, da si je Xavi premislil po sestanku športnim direktorjem Decom. Sledilo je še srečanje s predsednikom kluba Joanom Laporto, ki je bil naklonjen temu, da 44-letnik nadaljuje s svojim delom pri Barceloni, vendar pod pogoji, ki mu jih bo postavil klub.

Kot še poroča italijanski nogometni novinar Fabrizio Romano, je Xavi sprejel vse pogoje in med drugim privolil tudi, da z mesta pomočnika odide njegov brat, sam pa prvo ekipo vodi vse do konca sezone 2025.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!