Calcit želi dialog, Mujanović molči: “Časa zmanjkuje”

Odbojka 30. Nov 202316:36 > 21:41 0 komentarjev
Nik Mujanović
Foto: volleyballworld

Slovenski odbojkarski reprezentant Nik Mujanović je še naprej igralec Calcita, s katerim ima veljavno pogodbo, so sporočili iz kamniškega kluba in dodali, da je to potrdilo tudi pristojno sodišče v začasni odredbi.

“Iskreno obžalujemo, ker se položaj z Nikom Mujanovićem še ni razrešil. Nik ima veljavno pogodbo, kar je potrdilo tudi pristojno sodišče v začasni odredbi. Kljub naši vztrajnosti pri dialogu še vedno ni prišlo do rešitve nastalega položaja z Nikom in njegovimi zastopniki. Časa zmanjkuje, zato si prizadevamo za takojšnjo ureditev nastalega položaja, saj trenutno trpi tako Nik kot tudi ekipa Calcit Volley,” so v sporočilu za javnost zapisali pri kamniškem klubu.

Nadarjeni korektor je v začetku novembra Kamničane obvestil, da z njimi enostransko prekinja pogodbo in zapušča klub, a Calcit, ki ima s slovenskim reprezentantom sklenjeno pogodbo do konca sezone 2025, na to ni upravičeno ni prestal. Mujanović vse odtlej ni več opravljal pogodbenih obveznosti v klubu, še več preselil se je v Italijo k Monzo, kjer pa do realizacije prestopa ni prišlo. Odbojkarska zveza Slovenije (OZS) Mujanoviću po predloženi dokumentaciji Calcita ni prižgala zelene luči.

Sago Mujanović je v sredo na kratko komentiral tudi Klemen Čebulj, ki je z Resovio v Tivoliju premagal ACH Volley (3:0).

Mladi, 19-letni korektor je zadnjo tekmo v dresu Kamnika odigral na derbiju proti ACH Volleyju (8. 11.), zdaj pa ga ni bilo v kadru Kamnika na sedmih zaporednih tekmah.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!