Predčasen konec sezone za Moniko Potokar

Odbojka 15. Apr 202316:52 0 komentarjev
Monika Potokar
Foto: Osebni arhiv Monike Potokar

Odbojkarice Nove KBM Branik Monika Potokar je še pred tekmami za končno tretje mesto Sportklub lige končala sezono. Po hudih težavah z ramenom je odšla na operacijo in začela šestmesečno rehabilitacijo.

Monika Potokar je bila tako kot v lanski sezoni ključen del ekipe mariborskih odbojkaric, v zadnjem času pa trener Bruno Najdič nanjo ni mogel računati, saj si je pred tremi meseci pri napadalnem udarcu poškodovala rame.

Sprva so mislili, da se bo vse skupaj samo zacelilo, a se ni, zato je izkušena Dolenjka še pred koncem sezone odšla na operacijo. Operiral jo je doktor Boris Poberaj in kot pravi 35-letna odbojkarica je šlo vse po načrtih.

“Zdaj imam celo poletje čas, da se popolnoma pozdravim in bom zagotovo nared pred začetkom naslednje sezone,” nam je sporočila Grosupeljčanka.

Monika Potokar
Foto: Jure Banfi

Nova KBM Branik je v tej sezoni osvojila pokalno lovoriko, v ligi MEVZA je bila druga, v državnem prvenstvu pa je presenetljivo ostala zunaj finala. Po treh tekmah jo je ugnal GEN-I Volley. Trener goriških strel Vasja Samec je priznal, da jim je odsotnost Monike pri bankirkah šla še kako na roko, saj Štajerke brez nje prave zamenjave na mestu sprejemalke niso imele.

Mariborčankam ostaja boj za tretje mesto. Nasprotni jim bo stal Formis.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!