Primer golih odbojkaric preiskuje policija

Odbojka 26. Okt 202211:44 0 komentarjev
študentke univerze Wisconsina pozirajo po zmagi v finalu nad Nebrasko; Foto: Guliverimage

Odbojkarice ekipe Wisconsina so lani v finalu lige NCAA porazile vrstnice iz Nebraske ter postale ameriške študentske prvakinje. Rajanje se je s parketa v Columbusu preselilo v slačilnico, a so zadeve na njihovo veliko žalost ušle izpod nadzora. Dekleta so slavje dokumentirala na telefone, nepremišljenost je botrovala temu, da njihove gole fotografije in posnetke lahko vidi cel svet.

Policija iz kraja Madison v Wisconsinu, kjer se nahaja kampus omenjene univerze, resno preiskuje primer in išče storilca, ki je žgečkljive fotografije in videoposnetke delil s spletom.

To je seveda storil/-a brez njihove privolitve, torej gre za kaznivo dejanje.

Dekleta, ki so si priborila naslov državnih študentskih prvakinj, so seveda ogorčena, saj je bilo decembrsko slavje kar divje.

Ples in vpitje zgoraj brez

Po zgodovinski zmagi (prva za dekleta univerze) nad kolegicami z univerze Nebraska s 3:2 v nizih, so se članice Wisconsina v slačilnici fotografirale zgoraj brez, nekatere celo povsem gole, obstaja tudi kar nekaj posnetkov, na katerih članice ekipe Badgers plešejo pomanjkljivo oblečene.

“Naša prioriteta je zaščititi naše študente in študentke s statusom športnika ter jim zagotoviti vso potrebno podporo,” so zapisali v sporočilu športnega oddelka univerze. Vodja posebne policije, ki deluje le v okolici kampusa Marc Lovicott podrobnosti preiskav ni želel izdati, dokler ta ni zaključena.

Uradna spletna stran odbojkaric Wisconsina je trenutno nedostopna. Če sklepamo po določenih zapisih na družbenih omrežjih, je zasebno vsebino tistega norega večera v javnost spravila prijateljica ene izmed igralk. Popravek, nekdanja prijateljica.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!