Hrvat, ki je preporodil ACH, prihaja na klop Calcita

Odbojka 23. Maj 202318:40 0 komentarjev
Foto: Uroš Skaza

Na čelo moške ekipe Calcit Volley bo v prihodnji sezoni stopil Mladen Kašić, ki se po dveh sezonah vrača na slovensko odbojkarsko sceno.

Vodenje moške ekipe Calcit Volley iz Kamnika bo v novi sezoni prevzel Mladen Kašić. Po obdobju v Franciji, kjer je žensko ekipo Le Cannet popeljal do naslova prvakinj, se Kašić po dveh sezonah vrača v Slovenijo.

65-letni hrvaški trener je pred dvema letoma vodil velike rivale iz Ljubljane, kjer je pustil velik vtis.

“Ko sem prišel v Ljubljano, o slovenski odbojki nisem vedel ničesar. Nisem si predstavljal, da bomo odigrali toliko tekem, da bomo toliko potovali,” je o slovenski ligi povedal Kašić in hkrati dodal: “V zadnjih letih sem postal mirnejši, z igralci imam boljše odnose. Tako imamo v ekipah boljše vzdušje, kar pripomore k rezultatom.”

Na povabilo predsednika OK Kamnik Gregorja Hribarja Kašić zdaj začenja novo poglavje na svoji trenerski poti, saj se je pridružil Calcit Volleyju.

“Mislim, da bomo imeli dobro ekipo. Mlado ekipo, s katero se da dobro delati. Veliko fantov poznam še iz časov, ko sem bil v Ljubljani, poznam ligo, poznam Mevzo, vem, na kaj se je treba pripraviti. A ne želim razmišljati o rezultatskih ciljih, bolj o tem, da bi ustvarili čim boljše pogoje za delo, dobro vzdušje, da bi dobro postavili stvari na svoje mesto. Potem bodo prišli rezultati,” je ob prihodu v Kamnik dejal hrvaški strokovnjak.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!