Vuk Todorović ostaja pri ACH Volleyju

Odbojka 2. Maj. 202223:07 > 23:07
Delite:
Foto: ACH Volley Ljubljana

Odbojkarski klub ACH Volley je danes na uradni spletni strani objavil, da Vuk Todorović ostaja član oranžnih zmajev tudi v prihodnji sezoni. Srbski podajalec je z Ljubljančani v tej sezoni osvojil trojno krono z naslovom v državnem prvenstvu, pokalu in srednjeevropski ligi.

Štiriindvajsetletni Todorović se kljub mladosti lahko pohvali z naslovom evropskega prvaka s srbsko reprezentanco v pariškem finalu leta 2019, ko ji je nasproti stala prav Slovenija. V Beogradu rojeni Todorović je večino dosedanje kariere preživel v Vojvodini iz Novega Sada, po uspešni sezoni z ACH Volleyjem pa bo vsaj še eno sezono ostal v Ljubljani.

“Za nami je izredno uspešna sezona, v kateri nam je uspelo spisati lepo zgodbo. V ekipi smo ustvarili izjemno klimo in postali pravi prijatelji. Še naprej moramo ohranjati zmagovalno mentaliteto, ki jo ima ACH Volley že vrsto let, in vnovič osvojiti tri lovorike, v ligi prvakov pa pripraviti presenečenje,” je za spletno stran kluba dejal 24-letnik.

ACH Volley je tako ob podaljšanju sodelovanja z izkušenima Alenom Šketom in Nikolo Gjorgievim ter blokerjem Mašulovićem uspel zadržati tudi srbskega podajalca, kar pomeni, da se jedro ekipe v naslednji sezoni ne bo pretirano spremenilo.

Komentari

Vaš komentar