Krimovke čaka še Savehof v gosteh in Leipzig doma

Rokomet ostalo 5. Nov 201314:42 > 08. Nov 2013 12:24

Ljubljana – Rokometašice Krim Mercatorja v nedeljo čaka gostovanje pri švedskem Sävehofu, za zaključek skupinskega dela Lige prvakinj pa v Stožice prihaja še Leipzig.

Potem ko so se Krimovke v minuli sezoni Lige prvakinj po nekaj sušnih letih znova uvrstile med štiri najboljše evropske ekipe, imajo v taboru najuspešnejšega slovenskega rokometnega kolektiva letos še višje cilje. Tigrice potihem razmišljajo celo o tretjem naslovu evropskih prvakinj. Sodeč po prvih štirih tekmah lahko povsem upravičeno računajo na visoko končno uvrstitev.

V prvih štirih krogih so si Krimovke privoščile le spodrsljaj proti Metzu, ki so mu minuli vikend vrnile z obrestmi. Že v nedeljo je pred Ljubljančankami nova preizkušnja. Tone Tiselj bo svoje izbranke popeljal na Švedsko, kjer se bodo udarile z drugo ekipo skupine C, Sävehofom.

Krim je v 1. krogu pred svojimi navijači Sävehof odpravil s kar 36:28 in več kot uspešno krenil v sezono. Kako se bo razpletla tekma na severu Evrope, v nedeljo od 16.00 naprej spremljajte v živo na SK 3. Po gostovanju na Švedskem Krimovke teden dni kasneje ob zaključku skupinskega dela Lige prvakinj čaka še domači obračun z Leipzigom, seveda tudi z neposrednim prenosom na Sport Klubu.

Author: Ž. Š., Foto: Krim Mercator/Facebook