Emir Taletović ostaja osa

Rokomet 1. Apr 202210:54 > 10:55
Foto: Jan Gregorc

Emir Taletović ostaja član velenjskega Gorenja. Pogodbo je podaljšal še za dve leti.

“Vesel sem da ostajam v domačem klubu še naslednji dve leti. Tu se počutim odlično, zelo sem zadovoljen z delom celotne ekipe, ki kljub mladosti kaže izjemne rezultate tako doma kot v Evropi. Želim si, da bomo tudi v prihodnosti tako dobro sodelovali in prikazovali odlične igre, s katerimi razveseljujemo naše navijače, ki nas spodbujajo na vsaki tekmi,” je ob podpisu nove pogodbe za klubsko spletno stran povedal izkušeni vratar.

Emir Taletović je svoje prve rokometne korake naredil prav v velenjskemu klubu, katerega barve je v preteklosti zastopal v vseh selekcijah. Pred odhodom v Maribor leta 2014 je s člansko ekipo Gorenja Velenja osvojil dva naslova državnega prvaka. Leto za tem je prvič odšel v tujino in na Poljskem okrepil prvoligaško moštvo Gwardia Opola. Pred sezono 2016/2017 se je pridružil avstrijskemu prvoligašu Brucku, nato pa se je odločil za vrnitev v matični klub.

30-letni rokometaš se je v Velenje vrnil v sezoni 2018/19 in se pridružil povsem prenovljeni in pomlajeni zasedbi velenjskega moštva. Teletović je zadnje štiri sezone eden ključnih gradnikov uspešne velenjske zgodbe. Ob vrnitvi v Velenje je osvojil naslov pokalnih prvakov, dve leti za tem pa svoj tretji naslov državnih prvakov v dresu Gorenja Velenja.

Komentari

Vaš komentar