V Krim se vrača črnogorska napadalka

Rokomet 7. Apr 202315:12 0 komentarjev
Krim Mercator
Foto: Aleš Fevžer

Slovenska ženska rokometna ekipa Krim Mercator je predstavila še eno okrepitev za prihodnjo sezono. Kot so sporočili iz kluba, bo njihov dres nosila črnogorska krožna napadalka Tatjana Brnović. Ta je s Krimom sklenila sodelovanje do leta 2025 in bo zamenjala Natašo Ljepoja.

Štiriindvajsetletna Brnović je profesionalno športno pot začela leta 2014 v Danilovgradu, se nato štiri sezone kalila v Budućnosti, februarja lani pa prestopila k ruskemu Rostov-Donu. A na vzhodu Evrope ni vztrajala dolgo. Zaradi političnih razmer je sezono končala v slovenski prestolnici. Krimov dres je oblekla štirikrat.

Po letu igranja pri francoskem Brestu pa se Črnogorka, ki je novembra na evropskem prvenstvu z reprezentanco osvojila bron, vrača v Ljubljano. “Zelo sem vesela, da se vračam v Ljubljano. V Krim Mercator. Veselim se izzivov, ki nas čakajo, in že nestrpno pričakujem začetek nove sezone,” je povedala Brnović.

Ta bo tako na položaju krožne napadalke v prihodnji sezoni zamenjala Natašo Ljepoja, na zunanjih položajih bosta Tamara Mavsar in še ena črnogorska okrepitev Itana Grbić nadomestili Sanjo Radosavljević in Saro Kovarovo. Namesto Jovane Risović pa bo mesto vratarke zasedla Maja Vojnovič. V klub se je vrnila tudi Nina Zulić.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!