Borilni spektakel FNC prvič v Sloveniji, Slo Rocky obljublja bliskanje

SK Fight 15. Feb 202413:07 0 komentarjev
Miran Fabjan
Miran Fabjan Foto: FNC

Vodilna MMA organizacija v jugovzhodni Evropi, Fight Nation Championship, po razprodanih lanskih dogodkih na Hrvaškem, v Srbiji in Bosni in Hercegovini končno prihaja tudi v Slovenijo. Ljubitelji MMA bodo na svoj račun prišli 30. marca, ko bo v ljubljanskih Stožicah na sporedu FNC 15. Akcija se bo začela ob 19. uri. Vstopnice so že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola.

V glavni borbi večera bo nastopil slovenski ljubljenec borilnih veščin Miran Fabjan (v MMA karieri 3 zmage in 2 poraza), kateremu bo nasproti stal brezkompromisni hrvaški nokavter Mario Žgela (v MMA karieri 7 zmag in 2 poraza). Zmagovalec si bo izboril borbo za prvaka v poltežki kategoriji kateri vlada Matej Batinić iz Cro Cop Teama.

“Vse moje borbe zaznamujejo krvavi dvoboji”

Fabjan slovenskim ljubiteljem mešanih borilnih veščin v Stožicah obljublja spektakel: “Vse moje borbe zaznamujejo krvavi dvoboji in dramatični nokavti. To lahko pričakujete tudi na dogodku FNC 15 v Ljubljani. Verjamem, da je to zadnji dvoboj, ki ga pričakujem v vlogi “underdoga”. Vem, da moj tekmec že zdaj razmišlja o meni, po boju pa me bo tudi javnost morala začeti ceniti in spoštovati. Občinstvu obljubljam hiter in brutalen nokavt.”

Bojan Kosednar
Bojan Kosednar Foto: FNC

Nova priložnost za Želvo

Na dogodku je predvidenih deset borb. Domači navijači bodo zagotovo stiskali pesti za Bojana Kosednarja, ki se bo pomeril proti srbskemu borcu Aleksandru Jankoviću. Gre za revanš, saj sta se omenjena borca pomerila že lani v puljski Areni. Takrat je popularnega Želvo ustavila poškodba palca na nogi.

Organizatorji bodo v kratkem objavili seznam vseh borb, med tekmovalci ne bodo manjkali tudi ostali slovenski borci, na dogodku pa bodo nastopile tudi nekatere mednarodne zvezde MMA. Poleg atraktivnih bojev organizatorji obljubljajo tudi nepozaben avdiovizualni šov za gledalce. Na spektakularni dogodek v Stožice je navijače povabil tudi Slo Rocky, Miran Fabjan: “Dvoboje gledati v živo v dvorani je drugačen občutek, kot če jih spremljaš preko televizije. Čuti se druga energija, napetost se lahko reže z nožem. Če hočeš doživeti pravi MMA dogodek, kupi vstopnico in pridi v Stožice. Po doživetju tega vzdušja se boš zagotovo vrnil tudi v prihodnosti.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!