Fury: Joshua me ne bi premagal niti z bejzbol palico

SK Fight 28. Jun 202212:45
Delite:
Foto: Guliverimage

Tyson Fury in Anthony Joshua sta bila v preteklosti že večkrat blizu srečanju v ringu, a do današnjega dne do njunega dvoboja še ni prišlo.

V letu 2021 sta oba tabora le dosegla dogovor, a je borba nato padla v vodo zaradi odločitve sodišča, da se mora Tyson Fury še tretjič pomeriti z Deontayjem Wilderjem.

The Gypsy King je nato še drugič nokavtiral Američana in ubranil naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji po verziji WBC.

Britanec je nedavno razkril, da je njegova ekipa nekajkrat prišla s ponudbo na vrata Anthonyja Joshue, vendar ostala praznih rok.

“Jaz sem edini pravi kralj”

“Vsaj šestkrat smo poskušali dogovoriti borbo, a se je vsakič končalo s fiaskom. Pogovori so propadli, ker se je Joshua obnašal kot diva. Vsakič je imel pripravljen izgovor. Ne bi me premagal niti, če bi imel palico za bejzbol medtem, ko spim,” je bil slikovit Fury in dodal: “Čas Joshue je minil. Pred nekaj leti je bil neporažen nokavter in takrat bi me morda še lahko premagal. Toda potem ga je Andy Ruiz nokavtiral in vsi so videli, da je on samo ‘bodybuilder’. Nato je izgubil še proti borcu iz cruiser kategorije (Usyk). Jaz sem edini pravi kralj težke kategorije.”

Komentari

Vaš komentar