“Khabib se nikoli ne bo vrnil”

SK Fight 2. Sep 202212:04 0 komentarjev
Khabib Nurmagomedov
Foto: Guliver Image/xAndyxRowlandx

Čeprav bi si ga številni vsaj še enkrat želeli videti na delu, so možnosti, da bi se Khabib Nurmagomedov vrnil v oktagon enake nič.

Khabib Nurmagomedov se je upokojil po smrti očeta in borbi proti Justinu Gaethjeu, kot je obljubil svoji materi.

“Ni možnosti, da se vrnem brez svojega očeta. Ko me je klical UFC za borbo proti Gaethjeu, sem z mamo govoril tri dni. Ona ne ve, kako se bom boril brez očeta, toda obljubil sem ji, da je to moja zadnja borba. Dal sem svojo besedo in tega se moram držati,” je leta 2020 dejal Nurmagomedov.

Pred kratkim je predsednik UFC-ja Dana White vnovič poskušal prepričati nekdanjega vladarja lahke kategorije, da bi se vrnil za ekshibicijsko borbo v “grapplingu”, vendar (znova) dobil negativen odgovor.

“Po smrti očeta je izgubil zanimanje”

“Khabiba sem vprašal, da vidim, ali ga zanima, kaj takega in samo odgovoril mi je, da je upokojen, da je končal z borbami. Mislim, da ga nikoli več ne bomo gledali. Šlo je za nekaj drugega, želel sem ga prepričati za ‘grappling’. Ponovno mi je odvrnil, da je upokojen in končal z borbami. Misilm, da je po smrti očeta izgubil zanimanje in sedaj je osredotočen na treniranje drugih borcev in nudenje pomoči, da postanejo prvaki,” je pojasnil Dana White.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!