Mayweather napovedal nov “ples milijonov” proti McGregorju

SK Fight 23. Sep 202214:36 0 komentarjev
Matthew Lewis, Getty Images Sport

Nekdanji neporaženi svetovni prvak v boksu in eden od najbogatejših športnikov vseh časov Floyd Mayweather je napovedal drugi ekshibicijski dvoboj proti najpopularnejšemu MMA borcu Conorju McGregorju v letu 2023.

Floyd Mayweather in Conor McGregor sta se v boksarskem dvoboju prvič pomerila leta 2017, ko je Američan brez večjih težav prišel do zmage z nokavtom. Vse od takrat ne manjka govoric, da bi se eden od najboljših boksarjev vseh časov in najpopularnejši MMA borec lahko vnovič pomerila.

“Konec tedna imam borbo proti Mikuru Asakuri. Novembra je napovedana ekshibicija v Dubaju in pričakujem potrditev dvoboja s Conorjem McGregorjem v letu 2023,” je tudi Mayweather potrdil, da se nekaj dogaja.

Ne bi ga rad huje poškodoval

Američan je razkril, da se še niso dogovorili glede vseh podrobnosti, a naj bi do tega prišlo že v bližnji prihodnosti. “Ne vem, ali bo šlo za pravo borbo ali ekshibicijo. Obe možnosti sta na mizi, toda jaz bi raje videl, da gre za ekshibicijo. Ne bi rad videl, da pridem v položaj, ko ga lahko huje poškodujem,” je poudaril Mayweather.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!