McGregorjev povratek: “Lahko izniči prednosti Chandlerja”

SK Fight 26. Maj 202312:45 0 komentarjev
Conor McGregor
JOELxMARKLUND BB170825JM018

Irski MMA borec Conor McGregor je od leta 2016 v UFC-ju vpisal eno samo zmago, a še vedno ostaja daleč najbolj popularen športnik v svetu mešanih borilnih veščin. Nekdanji prvak v dveh različnih kategorijah se ni boril od leta 2021, ko je drugič izgubil proti Dustinu Poirierju, medtem pa lahko njegov povratek pričakujemo konec poletja.

Conor McGregor (22-6, 10-4 UFC) se bo v svoji prvi borbi po letu 2021 srečal z Američanom Michaelom Chandlerjem (23-8, 2-3 UFC) v sklopu finala resničnostnega šova The Ultimate Fighter, v katerem bosta McGregor in Chandler sodelovala kot trenerja.

Chandler ima po vseh karakteristikah prednost v rokoborbi, McGregorju pa bi težave lahko povzročal tudi v stand-up borbi.

“Naj vam povem, da sem jaz ‘stara šola’ in ko napovedujem, vedno izberem boljšega rokoborca, sploh če je na tako visokem nivoju kot Chandler. Vseeno menim, da Conor lahko izniči njegovo prednost. Mislim, da bo Chandler veliko tvegal, velikokrat pa sem videl, da Conorjeva moč udarce nagne tehtnico. Menim, da so udarci McGregorja premočni in da bo to odločilo borbo,” napoveduje Urijah Faber, nekdanji izzivalec za naslov prvaka v bantamski kategoriji (do 61 kg).

Chandler je v UFC prišel z nazivom prvaka v Bellatorju, zahvaljujoč svojemu atraktivnemu stilu borbe pa je že v svojem drugem dvoboju po prihodu v oktagon dobil priložnost v borbi za naslov, vendar po zanimivem dogajanju v glavni borbi UFC 262 po prekinitvi na začetku druge runde izgubil proti Charlesu Oliveiri.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!