Tudi White naklonjen borbi Jonesa in Furyja

SK Fight 26. Maj 202312:21 0 komentarjev
Dana White
Foto: AP Photo/Gregory Payan

Predsednik UFC-ja Dana White in prvak težke kategorije Jon Jones v preteklosti nista vedno delila istega mnenja, a stvari se spreminjajo in vsaj, ko gre za obračun Američana s Tysonom Furyjem, očitno razmišljata v podobni smeri.

Jon Jones in Tyson Fury sta si nedavno izmenjala nekaj zanimivih sporočil na družabnih omrežjih, potem ko je vse skupaj “zakuhal” Joe Rogan z izjavo, da bi Jones brez dvoma premagal Furyja.

Jasno, da je bil Britanec vse prej kot navdušen nad njegovo izjavo in hitro odgovoril Roganu in Jonesu, sedaj pa je svoje dodal še predsednik UFC-ja Dana White.

“Jones je najnevarnejši človek na svetu in tukaj ni potrebna razprava. Vseeno mi je, kaj bo kdo rekel na to in kako bo to posredoval. Če se želi Tyson Fury boriti proti Jonu Jonesu v UFC-ju, ok. Tyson, če si resen, se mi javi,” je dejal White in se dopolnil: “S Tysonom imava dober odnos. Fury mi je všeč. Moramo se dobiti vsi skupaj in začeti pogovore. Naredimo to! Če je Tyson resen in želi borbo proti Jonesu v UFC-ju, lahko to naredimo.”