Slovenskemu Rockyju grozi pripor

SK Fight 9. Jun 202412:30 2 komentarja
Miran Fabjan
Miran Fabjan Foto: FNC

Slovenski MMA borec Miran Fabjan, ki je v zadnjem času na Balkanu pravi hit, je v sporočilu za javnost sporočil, da so policisti na naslovu lokala Margerita in na njegovem domu zaradi suma zlorabe prostitucije opravili hišne preiskave.

“Lokal Margerita je podjetje Bizstar d.o.o. odprlo 2016. Lokal ponuja wellness storitve in strežbo pijače. Nemoteno in uspešno je z rednimi inšpekcijskimi nadzori deloval do 9. 5. 2024, ko so v lokal vdrli policisti,” je na Instagramu zapisal Slo Rocky, ki se je preteklo soboto v razprodani beograjski Areni na FNC 17 pomeril z Darkom Stošićem.

Fabjan je sporočil, da so policisti poleg lokala, ki je odprt vsak, opravili hišno preiskavo tudi pri njem in sporočil: “V lokal lahko vstopajo le polnoletne osebe, za vse veljajo isti pogoji in vsi se morajo držati istega hišnega reda. V lokal nikoli nismo vabili deklet z namenom, da bi se prostituirale. V lokalu tudi nismo dekletom nikoli postavljali bilo kakšnih pravil, niti se dekleta, ki v lokal pridejo z namenom, da bi se prostituirale, ne identificirajo kot prostitutke. Dekleta so tretirana kot vsaki drugi gost, tako da o bilo kakšni obliki izkoriščanja ne moremo govoriti,” je pojasnil 39-letni slovenski borec, ki je tudi direktor podjetja Bizstart.

Fabjan povedal, da mu na policiji grozijo, da ga bodo priprli, če se bodo dejavnosti welness centra nadaljevale. “Kriminalisti Žigonu ter tožilki sporočam, da se veselim preiskave, ki bo dokazala, da sem nedolžen. Do takrat pa ju vljudno vabim, da se pridružijo ostalim gostom v wellnessu ter se na lastne oči prepričajo, da o izkoriščanju prostitucije v lokalu Margetira ni ne duha ne sluha,” je še zapisal.

Fabjan je sporočil, da “lokala, ki dela popolnoma legalno, zaradi groženj in sumov ne misli zapirati.” Če bo moral pripor, bo tja šel pokončno in od tam dokazoval svojo nedolžnost, sporoča sistemu. Za konec zapisa je goste povabil, da obiščejo Margerito.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje