Iskanje Đokovićevega trenerja: Balkanca lahko trenira le Balkanec (VIDEO)

ATP 3. Apr 20249:02 1 komentar

Goran Ivanišević in Novak Đoković sta sredi marca prekinila sodelovanje. Zdaj že nekdanji trener prvega igralca sveta je v intervjuju za Sportklub Srbija podal svoje mnenje o tem, kdo bi moral biti naslednji Đokovićev trener.

Novak Đoković se v Monte Karlu trenutno druži z Nenadom Zimonjićem, ki ga Goran Ivanišević omenja kot popolnega trenerja za srbskega šampiona.

“Ne vem, kako veliko bo Novak igral, to je odvisno od njega, a mislim, da je trenutno z njim popolna oseba za nadaljevanje športne poti. Zimonjić je moj veliki prijatelj in velik teniški poznavalec. Najpomembneje pa je, da pozna Novaka,” je za srbski Sportklub zatrdil Ivanišević, ki je bil Đokovićev trener vse od leta 2019.

“Balkanec lahko trenira vsakogar, Balkanca pa lahko trenira le oseba iz istega okolja,” je še dodal.

Zakaj je Zimonjić najboljša izbira? “Novak ve in zna vse. A Zimonjić mu bo mogoče isto stvar povedal na drugačen način z drugačnim pristopom. To bo za Noleta velika osvežitev.”

36-letni srbski zvezdnik je na prvem grand slamu sezone v avstralskem Melbournu moral v polfinalu priznati premoč kasnejšemu zmagovalcu Janniku Sinnerju. Še večje razočaranje je doživel v Indian Wellsu, ko ga je v osmini finala presenetil 123. igralec sveta Italijan Luca Nardi.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje