Đokovićeva spletna stran na urnik vrnila OP Avstralije

Grand Slam 10. Jan 202215:50 > 15:52 2 komentarja
Đoković bo očitno vendarle branil naslov v Melbournu Foto: AP Photo/Hamish Blair, File via Guliverimage

Uradna spletna stran Novaka Đokovića je v aktualni program Srba vrnila Odprto prvenstvo Avstralije, s čimer je najboljši igralec sveta nakazal, da bo očitno prvemu vrhuncu sezone kljub vsem nedavnim zapletom prisostvoval.

Srbski teniški igralec je na družbenih omrežjih že objavil fotografijo s treninga, ki jo je s svojo ekipo posnel na osrednjem igrišču Rod Laver Arena.

Naj spomnimo: ko so Đokovića 6. januarja avstralske oblasti ustavile na letališču v Melbournu, je nekaj ur kasneje njegova PR ekipa prvi turnir velike četverice v sezoni 2022 umaknila z urnika na spletni strani. Zdaj se je kot prva aktivnost Srba, ki bo v Melbournu iskal že jubilejni 10. naslov na Grand Slamu v deželi “tam spodaj”, pojavilo igranje v Melbourne Parku.

“Zadovoljen in hvaležen sem, da je sodišče ovrglo moj preklican vizum. Kljub vsemu, kar se je zgodilo, želim ostati in tekmovati na OP Avstralije, na kar sem osredotočen. Priletel sem, da zaigram na enem izmed najbolj pomembnih turnirjev, ki obstajajo, pred izjemnimi navijači,” je Đoković danes “čivknil” ob objavljeni sliki s svojo ekipo.

Na fotografiji mu družbo delata njegov trener Goran Ivanišević in fizioterapevt Ulises Badio.